SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ
Este cea mai importantă unitate sanitară din judeţ ce are o capacitate hotelieră de 1200 de paturi care acoperă majoritatea patologiilor deservite la nivel naţional de spitalele judeţene.
UPU SMURD
9 medici specialişti medicină de urgenţă
2 medici - competenţă de medicină de urgenţă
2 medici de medicină de familie
53 asistenţi medicali
BLOC OPERATOR
14 săli de operații, 42 medici chirurgi, unitate ecografie trascerebrală cu soft de localizare tumorală tridimensională, linie chirurgie laparoscopică 3D, unitate electrochirurgie cu sigilare vasculară, sistem navigaţie artroplastie şold, sistem ţintire magnetic pentru tije titan.

PREVENIREA ȘI CONTROLUL INFECȚIEI CU SARS-COV-2

Comunicate de presă

Comunicat de presă – Laborator BK

Spitalul Judetean de Urgenta “Sf.Ioan cel Nou” Suceava , prin Laboratorul BK – Biologie Moleculara a fost selectat pentru a beneficia de dotarea cu un

Comunicat de presă – Secția de neonatologie

Astăzi, 17 noiembrie, sărbătorim ziua prematurilor din întraga lume. Aceasta a fost inițiată de Fundația Europeană Pentru Îngrijirea Nou-Născuților în 2010 și este marcată oficial

ANUNŢ UMANITAR COVID-19

Având in vedere contextul epidemiologic actual, medicii pneumologi, ATI-işti, infectionisti şi întreg personalul medico-sanitar al spitalului roagă toate companiile pharma să ajute spitalul cu materiale si echipamente de protecţie tip maşti FFP2, FFP3, combinezoane, halate protecţie, botoşei, termometre/scanere.

Pentru susţinerea financiară prin sponsorizare a Spitalului Judetean de Urgenta ,,Sfantul Ioan cel Nou” Suceava, vă rugăm sa folosiţi nr. de cont: RO04TREZ59121F370100XXXX , cod fiscal 4243983 cu următoarea menţiune: pentru susţinerea pacienţilor cu boli respiratorii grave şi protecţia personalului în contextul epidemiei de COVID-19.

Colectivul Spitalului  Judetean de Urgenta ,,Sfantul Ioan cel Nou” Suceava

INFOLINE CORONAVIRUS

0800 800 358

DSP SUCEAVA

0230 514 557

APEL URGENȚĂ

112

Eficientizarea serviciilor medicale oferite de Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou”

Programul Operaţional  Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”Axa Prioritară III „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public”, Domeniul Major de Intervenţie 2 „Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice”, Operaţiunea 4 „Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar”.

Sari la conținut